×

Over ons

Wie zijn wij?

Zorgtalent is het flexbureau, soort invalpool, van zorgorganisatie ActiVite. Zorgtalent werft oproepkrachten voor diverse interessante functies met als belangrijkste insteek ouderen zolang mogelijk thuis te laten wonen. Het grootste deel van onze intercedenten heeft ervaring met de zorg en hecht veel waarde aan een persoonlijke aanpak.

Is flexibel werken niet wat je zoekt? Klik dan hier voor de werken bij site van ActiVite. Daar vind je diverse vaste functies met minimaal een 7 maanden contract maar langer is vast bespreekbaar.

Werken bij jou in de buurt?

Het werkgebied van Zorgtalent bestaat voornamelijk uit de regio Zuid-Holland (Noord) en Noord-Holland (Zuid). Daarmee zijn onze medewerkers voornamelijk werkzaam in de omgeving van Alphen aan den Rijn, Nieuwkoop/Ter Aar, Leiden, Leiderdorp, de Duin en Bollenstreek en Amstelveen / Hoofddorp / Nieuw Vennep.

Zelf bepalen wanneer je werkt

Wil je het liefst je eigen werkdagen bepalen? Dan ben je bij Zorgtalent aan het juiste adres!

We bieden jou een leuke, flexibele baan in de zorg waarbij je zelf bepaalt waar en wanneer en hoeveel je werkt. Eenmaal ingeschreven bij Zorgtalent schrijf je zelf in op openstaande diensten bij ActiVite. We eisen geen minimale inzet per week waardoor het werken bij Zorgtalent veel vrijheid biedt en goed te combineren is met studie of een andere baan.

Zorgtalent leiden

Gangetje 8
2311 ER Leiden

071 516 23 90 zorgtalent@activite.nl Contact

Zorgtalent Alphen aan den Rijn

Raadhuisstraat 241
2406 AD Alphen aan den Rijn

0172 76 00 22 zorgtalent@activite.nl Contact